Team Lumonite

Useat maailman eliittiin kuuluvat urheilijat kilpailevat ja harjoittelevat Lumonite-tuotteiden kanssa.

Thierry Gueorgiou

Suunnistus

14-kertainen suunnistuksen maailmanmestari. Pitkän ja kunniakkaan uran luonut konkari on kotoisin Ranskasta, asuu nykyisin Ruotsin Uppsalassa ja kilpailee Kalevan Rastin suunnistusjoukkueessa. Pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista miessuunnistajista. Siirtymässä Ruotsin maajoukkueen valmennustehtäviin. Mukana Lumonite-tuotekehityksessä.

Thierryn kommentteja Lumonitesta:

"Leader on sensaatiomaisin otsalamppu jota olen saanut urani aikana testata. Se on ilman muuta paras yhdistelmä voimaa ja mukavuutta. Vaikka Leader valaisee ympäristön paremmin kuin mikään muu lamppu, se on silti kevyt ja miellyttävä käyttää. Sen ansiosta yösuunnistus on helppoa kuin päivällä."

Karolin Ohlsson

Suunnistus

Maailman naissuunnistajien parhaimmistoa. Nouseva tähti, joka on ehtinyt voittaa jo lukuisia mitaleja Ruotsin-, Euroopan- ja Maailmanmestaruuskisoissa. Edustaa suunnistusseura Järla Orienteringia ja Ruotsin maajoukkuetta. Osa Lumonite-testiryhmää.

 

 

 

 

Hanna Falk

Hiihto

Eräs maailman nopeimpia sprinttihiihtäjiä. Hiihtää Ruotsin hiihtomaajoukkueessa.

Hanna Lumonite Navigatorista:
"Juoksin eilen lenkin Navigator 3000:n kanssa. Vaikuttava lamppu! Tuntui kuin olisi juossut päivällä. Kun laitoin valon päälle, näytti kuin ystäväni lamppu olisi sammunut!"

Hanna Lumonite Compass R:stä:
"Testasin Compass R:ää ja olen todella tyytyväinen siihen. Todella tasainen ja silti niin hyvä valo!"


Kalevan Rasti

Suunnistus

Suomen menestynein suunnistusseura! Jukolan viestin voitto vuosilta 2004, 2005, 2007 ja 2012, 10-milan voitto vuosilta 1983, 2010, 2011, 2013 ja 2014, 10-milan naisten sarjan voitto 2001.

kalevan_rasti_lumonite_leader